zondag, 26 mei 2024

Welkom bij Essential Oil for you

Welkom op deze website.

Op deze website wil ik je graag informeren over essentiële oliën en hoe zij een bijdrage kunnen leveren aan het verbeteren van je gezondheid, welzijn en geluk. Let wel: alle informatie die hier wordt gegeven is niet ter vervanging van de reguliere geneeskunde. Het is uitsluitend bedoeld om je te wijzen op alternatieve mogelijkheden om je algehele welzijn nog meer te verbeteren.

En als je dit leest, ben je al op zoek naar alternatieve middelen. Puur natuurlijke middelen. Want dat zijn deze essentiële oliën.

Wat zijn essentiële oliën?

Essentiële oliën zijn natuurlijke aromatische stoffen gevonden in zaden, schors,  stengels, wortels, bloemen en andere delen van planten. Ook wel de essence genoemd. Deze stoffen (chemische samenstellingen) zorgen ervoor dat de plant, boom, bloem enz. gezond kan blijven. Het beschermt tegen bacteriën, virussen, ziektes en ongedierte. Ze zijn door de geschiedenis heen in vele culturen gebruikt voor de medicinale en therapeutische werking en voordelen. Bepaalde essentiële oliën kunnen ook worden gebruikt als voeding, waarbij ze helpen je vitaliteit en welzijn te bevorderen. Essentiële oliën zijn heel zuiver en worden onmiddellijk door de huid opgenomen en zorgen voor een onmiddellijke reactie daar waar het is aangebracht. Pure, onversneden essentiële oliën zijn doorzichtig en variëren in kleur van kristalhelder tot diepblauw.

Informatiebijeenkomsten

Regelmatig organiseer ik (eventueel samen met anderen) informatiebijeenkomsten en trainingen. Zoals:

17 februari 2017: Depressie & Voeding

18 februari 2017: De Aanraking van Essentiële Aroma (AromaTouch technique certificatie training van doTERRA)

Kijk hier voor de agenda.

Maar mocht je niet kunnen maar toch geïnteresseerd zijn, neem dan contact met me op om een afspraak te maken. 

 

De website is op dit moment nog in de bouwfase. Kom op een later tijdstip gerust terug.

Anja Disseldorp

Praktijk Anja Disseldorp
Laageinde 16 A
5142 EH Waalwijk
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

M 06 22404223

Wil je meer informatie, neem dan contact op via e-mail of telefoon. Het blijkt moeilijk om hackers buiten de deur te houden!